foto

E. Lamont Johnson

  • nar. 1.2.1955
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 14.2.1984 (29 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Přání smrti 2
Sister, Sister (TV film)
1980 Liščata
1979 Sunnyside

TV seriály

2014 Dads (TV seriál)
Baby Face (E15)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Bránění výkonu spravedlnosti (S04E09)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1979 Kořeny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace