foto

Stuart K. Robinson

  • nar. 20.9.1955 (64 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Tom a Huck
1992 Monster in My Pocket: The Big Scream
1985 Radši umřít
1982 Přání smrti 2
1980 Ta noc, ve které řádil teror (TV film)
1979 Rocky II
1978 Cesta k ráji
Love Is Not Enough (TV film)

TV seriály

2017 Drop Dead Weird (TV seriál)
1990 Klukoviny Toma a Jerryho (TV seriál)
1989 Major Dad (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1978 The Runaways (TV seriál)
1977 The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)

Dokumentární

2007 Confessions of a Superhero

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky