foto

Sergej Vinokurov

  • nar. 7.7.1963 (56 let)
    Vetluga, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1997 Upyr

TV seriály

2018 Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Grjaznaja bomba (E18)
Ryba po-kitajski (E17)
Russkij dvigatěl (E16)
2017 Prospekt oborony (TV seriál)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Stancionnyj smotritěl (S02E01)
2012 Gruz (TV seriál)
2007 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 12 (S10E12)
Episode 11 (S10E11)
Episode 10 (S10E10)
další epizody (11)
2006 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 12 (S09E12)
Episode 11 (S09E11)
Episode 10 (S09E10)
další epizody (24)
2005 Bratva (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)

Dokumentární

2018 Fatei and the sea

Herecká filmografie

Filmy

1989 Zachraň a zachovej

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Zoluška v sapogach (TV film)

Dokumentární

2014 Deň Pobědy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky