foto

Andi Campbell-Waite

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Dokumentární

2017 Earth: Den na zázračné planetě
2015 Nejskvělejší tanečníci přírody (TV film)
2014 Enchanted Kingdom 3D
Tajemství kostí (TV seriál)
2012 Žít jako zvířata (TV seriál)
2011 Čelisti z Rudého moře (TV film)
Záhady divočiny (TV seriál)
1982 Nature (TV seriál)

TV pořady

2014 Jak ovládnout dav (TV pořad)

Producentská filmografie

Dokumentární

2012 Žít jako zvířata (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace