foto

Bernhard Pfletschinger

  • nar. 18.8.1946 (73 let)
    Mühlacker, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Der Drücker

TV seriály

1985 Kleine Stadt, ich liebe dich (TV seriál)

Dokumentární

2019 Die Geburt des Leoparden
2014 Eutopia: Europas Städte – Europas Zukunft (TV seriál)
2012 Kuba 50. let: Ráj mafie (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

2014 Eutopia: Europas Städte – Europas Zukunft (TV seriál)
Tommy Engel - Die Stimme Kölns (TV film)
2012 Kuba 50. let: Ráj mafie (TV film)
2009 Die Kinder der Villa Emma (TV film)
2007 Menschen am Wasser (TV seriál)
2004 Operace Sunrise (TV film)

TV pořady

2000 Die Story im Ersten (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky