foto

Herbert Coleman

  • nar. 12.12.1907
    Bluefield, West Virginia, USA
  • zem. 3.10.2001 (93 let)
    Salinas, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1961 Battle at Bloody Beach
Posse from Hell
1948 California's Golden Beginning

TV seriály

1967 Maya (TV seriál)
1965 Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
1964 Gilligan's Island (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Whispering Smith (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1967 Maya (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Whispering Smith (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
1948 Texaco Star Theater (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky