foto

Joshua Bryant

  • nar. 30.5.1939 (79 let)
    Portsmouth, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Eliminátor
1986 Education of Allison Tate, The
Obezřetný cizinec (TV film)
Zprávy v jedenáct (TV film)
1984 Gone Are the Dayes (TV film)
1983 Secrets of a Mother and Daughter (TV film)
1982 To Climb a Mountain (TV film)
Wait Until Dark (TV film)
1981 První říjnové pondělí
1979 Prokletí Salemu (TV film)
1978 Killing Stone (TV film)
Maneaters Are Loose! (TV film)
Suddenly, Love (TV film)
1977 Killer on Board (TV film)
1975 Framed
Night That Panicked America, The (TV film)
1974 The Morning After (TV film)
Trapped Beneath the Sea (TV film)
1973 Me (TV film)
Scream in the Streets, A
1972 Enter the Devil
1971 Black Noon (TV film)
1970 The Curious Female

TV seriály

2006 Pokoj č. 10 (TV seriál)
The Comb and the Box (E02)
2005 Na Západ (TV seriál)
Wildfire (TV seriál)
1996 Lazarus Man, The (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1992 Lucky Luke (TV seriál)
1989 B.L. Stryker (TV seriál)
1987 J.J. Starbuck (TV seriál)
The Law and Harry McGraw (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1985 Divočina (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Behind the Screen (TV seriál)
Bret Maverick (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Hvězdy a pruhy (S08E14)
Partyzánské sny (S08E03)
Noc u Rosie (S07E24)
1978 Dallas (TV seriál)
Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
Rafferty (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 City of Angels (TV seriál)
Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Future Cop (TV seriál)
Spencer's Pilots (TV seriál)
Visions (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Poslední pocta komodorovi (S05E06)
1975 Matt Helm (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
V nouzi poznáš přítele (S03E08)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Roll Out (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
Search (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Monty Nash (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace