foto

Se-ah Kim

  • nar. 18.5.1974 (44 let)
    Soul, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Syo Syo Syo
2001 Besame mucho

TV seriály

2016 Monseuteo (TV seriál)
2015 Hooayoo - hakgyo 2015 (TV seriál)
2013 Geunyeodeului wanbyukhan haroo (TV seriál)
2009 Janghwahongryeon (TV seriál)
2006 Seoul 1945 (TV seriál)
2004 Yurihwa (TV seriál)
2003 Gwiyeowoon yeoin (TV seriál)
2002 Leobing yu (TV seriál)
2001 허니 허니 (TV seriál)
2000 Saechingoo (TV seriál)
1999 Dalkkomhan shinbu (TV seriál)
1996 Saranghandamyeon (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace