foto

Antony Hamilton

  • nar. 4.5.1952
    Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • zem. 29.3.1995 (42 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Důvod k zabití
1988 Kvílení vlkodlaků 4
1986 Jumpin' Jack Flash
1985 Mirrors (TV film)
1984 Samson a Delilah (TV film)
1979 Nocturna

TV seriály

1991 P.S. Miluju tě (TV seriál)
1990 Nulová šance (TV seriál)
The Sands of Seth (S02E16)
Church Bells in Bogota (S02E15)
The Gunslinger (S02E14)
další epizody (6)
1989 Nulová šance (TV seriál)
For Art's Sake (S02E10)
Banshee (S02E09)
The Fuehrer's Children (S02E08)
další epizody (22)
1988 Nulová šance (TV seriál)
The Cattle King (S01E07)
The Wall (S01E06)
The Legacy (S01E05)
další epizody (7)
Sonny Spoon (TV seriál)
1987 Charmings, The (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace