foto

Leslie Wing

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník
2007 Muzikál ze střední 2 (TV film)
2006 Muzikál ze střední (TV film)
Return to Halloweentown (TV film)
1998 Strangeland
1997 Asteroid (TV film)
1996 Přízraky
1993 Dívka z kalendáře
1992 Perry Mason: Příběh přelétavého Romea (TV film)
1987 Perry Mason: Případ ztracené lásky (TV film)
Retribution
1985 Líbá, Mary (TV film)
1984 Cowboy and the Ballerina, The (TV film)
Ghost Warrior
Průvodce osamělého muže
Pán jeskyně
1983 Bílá orchidej (TV film)

TV seriály

2002 Everwood (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Smrt v řetězech (S01E09)
Babylon 5 (TV seriál)
A nyní pár slov (S02E15)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1990 The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
Shadow Chasers (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
1983 Knight Rider (TV seriál)
Ohnivé kolo (S02E10)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace