foto

Karen Bromley

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2011 Na hraně (TV film)
Vánoční rande (TV film)
2010 Patricia Cornwell: Posedlost (TV film)
Patricia Cornwell: V ohrožení (TV film)
2009 Příliš pozdě na loučení (TV film)
Zlatokopka (TV film)
2008 Děvče od sousedů (TV film)
Zatmění slunce (TV film)
2005 Autobusy mé sestry (TV film)
Four Minutes (TV film)
2003 111 Gramercy Park (TV film)
2001 Píseň pro Briana (TV film)
1998 Blackjack (TV film)
1997 Především nikomu neublížím (TV film)
Třetí dvojče (TV film)
1996 Kluci ze sousedství (TV film)
Talk to Me (TV film)
1995 Kissinger and Nixon (TV film)
Osudné svědectví (TV film)
Shock Treatment (TV film)
1993 Trial & Error (TV film)
Žena na útěku - Příběh Lawrencie Bembenekové (TV film)
1992 Příběh Dennise Littkyho (TV film)
1984 Matter of Sex, A (TV film)
1983 Dočkáme se někdy rána? (TV film)
1982 Harry Tracy, Desperado
1978 Lovey: A Circle of Children, Part II (TV film)
Power Play
1976 Find the Lady

TV seriály

2012 Firma (TV seriál)
2006 Angelin tým (TV seriál)
2001 Zloději (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace