foto

Apesanahkwat

  • nar. Keshena, Wisconsin, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Wind River
2010 Nightbeasts
2005 Vyvolávači deště
2004 Hlava nehlava (TV film)
The Reawakening
2002 Skinwalkers (TV film)
2001 Lady in the Box
1997 Rudá krev (TV film)
1994 Gunsmoke: One Man's Justice (TV film)
Město Siouxů
Siringo (TV film)
1987 Hotel Bagdad

TV seriály

2016 Ray Donovan (TV seriál)
Velká zelená podkova Malého Billa Primma (S04E03)
Dívka s kytarou (S04E01)
2015 Drsný šerif (TV seriál)
Tam u řeky (S04E01)
1996 Goode Behavior (TV seriál)
1995 Babylon 5 (TV seriál)
Honička temnými místy (S02E08)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Na posvátné půdě (S03E18)
1994 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Duhový válečník (S03E06)
Hedvábné sny (S03E03)
1993 Harts of the West (TV seriál)
1992 North of 60 (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1985 Tall Tales and Legends (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky