foto

John-Paul Lavoisier

  • nar. 12.3.1980 (40 let)
    Phoenixville, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 No Place Like Home
Taking Your Daughter (TV film)
2002 Vlci Wall Streetu

TV seriály

2019 Crazy Bitches (TV seriál)
2016 Ladies of the Lake (TV seriál)
2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Pomsta je sladká (S03E09)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a tanec zkázy na klíně (S02E65)
2011 Mentalista (TV seriál)
Kde jen může být Carmine O´Brien? (S04E06)
2007 Super drbna (TV seriál)
Akademický týden (S01E03)
2001 Sex ve městě (TV seriál)
Pozdě bycha honit (S04E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky