foto

John-Paul Lavoisier

  • nar. 12.3.1980 (40 let)
    Phoenixville, Pennsylvania, USA

Herecká filmografie

Filmy

2020 Finding Love in Mountain View
2019 No Place Like Home
Taking Your Daughter (TV film)
2002 Vlci Wall Streetu

TV seriály

2019 Crazy Bitches (TV seriál)
2016 Ladies of the Lake (TV seriál)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Super drbna (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)

Galerie (2)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky