foto

Jumi Kakazu

  • nar. 18.6.1973 (46 let)
    Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eiga Doraemon: Nobita no gecumen tansaki
Fate/Kaleid Liner Prisma Illya: Prisma phantasm
2018 Eiga Doraemon: Nobita no takaradžima
2017 Eiga Doraemon: Nobita no nankjoku kačikoči daibóken
Gekidžóban Fate/Kaleid Liner Prisma Illya: Sekka no čikai
2016 Šin gekidžóban Initial D: Mugen
2015 Eiga Doraemon: Nobita and the Space Heroes
Sósei no Aquarion Evol
Šigacu wa kimi no uso: Moments
Šin gekidžóban Initial D: Tósó
2014 Eiga Doraemon: Šin Nobita no daimakjó – Peko to gonin no tankentai
Stand by Me Doraemon
Tezuka Osamu no Buddha: Owarinaki Tabi
Šin gekidžóban Initial D: Kakusei
2013 Eiga Doraemon: Nobita no himicu dógu Museum
Zecumecu kigu šódžo: Amazing Twins
2012 Eiga Doraemon: Nobita to kiseki no šima
2011 Baka to test to shōkanjū: Matsuri
Eiga Doraemon: Šin Nobita to tecudžin heidan – Habatake tenšitači
Tezuka Osamu no Buddha: Akai sabaku jo! Ucukušiku
2010 Eiga Doraemon: Nobita no ningjo daikaisen
2009 Eiga Doraemon: Šin Nobita no učú kaitakuši
Nodame Cantabile OVA
2008 Eiga Doraemon: Nobita to midori no kjodžinden
Initial D: Extra Stage 2
2007 Cinnamon the Movie
Eiga Doraemon: Nobita no šin makai daibóken – Šičinin no mahócukai
Gekidžóban Aquarion
Kjó kara maó! R
Sósei no Aquarion
2006 Doraemon - Nobitův dinosaurus
2005 Final Fantasy VII: Advent Children
Gekidžóban Hagane no renkindžucuši: Šambala o juku mono
Stratos 4 Advance
2004 Memories Off 3.5
Stratos 4
Tenbacu Angel Rabbie
2003 Anime koten bungaku kan
RahXephon: Tagen hensókjoku
True Love Story Summer Days, and yet...
2002 Initial D: Battle Stage
Pia Carrot e jókoso!! Gekidžóban: Sajaka no koi monogatari
Vandread: Gekitóhen
2001 Initial D: Extra Stage
Initial D: Third Stage
Vandread: Taidóhen
2000 Yūsha ō GaoGaiGar: Final
1999 Akihabara dennógumi: 2011 nen no nacujasumi
Ginga eijú densecu Gaiden
Jú gi ó

TV seriály

2018 To Be Heroine (TV seriál)
2017 Isekai wa Smartphone to tomo ni. (TV seriál)
Puripuri Čí-čan!! (TV seriál)
2016 Fate/kaleid liner Prisma Illya 3rei!! (TV seriál)
2015 Kami-sama Minarai: Himicu no Cocotama (TV seriál)
2014 Initial D Final Stage (TV seriál)
Nobunaga the Fool (TV seriál)
Seirei cukai no Blade Dance (TV seriál)
Šigacu wa kimi no uso (TV seriál)
2013 AKB0048 Next Stage (TV seriál)
Jujušiki (TV seriál)
2012 AKB0048 (TV seriál)
Aquarion Evol (TV seriál)
Area no kiši (TV seriál)
Initial D Fifth Stage (TV seriál)
Suki tte iina jo. (TV seriál)
2011 Baka to test to shōkanjū ni! (TV seriál)
Dantalian no šoka (TV seriál)
Nurarihjon no mago: Sennen makjó (TV seriál)
Sister Princess: Re Pure (TV seriál)
2010 Baka to test to shōkanjū (TV seriál)
Heartcatch Precure! (TV seriál)
Nurarihjon no mago (TV seriál)
Super Robot Taisen OG: The Inspector (TV seriál)
2009 Nanami-čan: 6th Series (TV seriál)
2008 Kjó kara maó! (TV seriál)
Nanami-čan: 5th Series (TV seriál)
Sugar Bunnies: Chocolate! (TV seriál)
2007 Mokke (TV seriál)
Nanami-čan: 4th Series (TV seriál)
Sugar Bunnies (TV seriál)
2006 Akubi Girl (TV seriál)
Lovedol: Lovely Idol (TV seriál)
Nanami-čan: 3rd Series (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Silk Road šónen Júto (TV seriál)
2005 Dinobreaker (TV seriál)
Doraemon (TV seriál)
Loveless (TV seriál)
Nanami-čan: 2nd Series (TV seriál)
Sósei no Aquarion (TV seriál)
Yūsha ō GaoGaiGar: Final Grand Glorious Gathering (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Cukujomi: Moon Phase (TV seriál)
Gantz (TV seriál)
Júgo kóšódžin (TV seriál)
Misaki Chronicle: Divergence Eve (TV seriál)
Nanami-čan (TV seriál)
Onmjó taisenki (TV seriál)
Uta kata (TV seriál)
Šinkon gattai Godannar!!: Second Season (TV seriál)
2003 Crush Gear Nitro (TV seriál)
Divergence Eve (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Saint Beast: Seidžú kórin hen (TV seriál)
Stratos 4 (TV seriál)
Šingecutan cukihime (TV seriál)
Šinkon gattai Godannar!! (TV seriál)
Šucugeki! Machine Robo Rescue (TV seriál)
Hikaru no go (TV seriál)
なつかしい笑顔 (E75)
キミの中にいる (E74)
進藤対塔矢 (E73)
další epizody (12)
2002 Hungry Heart: Wild Striker (TV seriál)
Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
RahXephon (TV seriál)
Saišú heiki kanodžo (TV seriál)
Samurai Deeper Kjó (TV seriál)
Tokyo Mew Mew (TV seriál)
Šinseiki den Mars (TV seriál)
Hikaru no go (TV seriál)
もう打たない (E63)
広島最強棋士 (E62)
佐為が消えた? (E61)
další epizody (52)
2001 Geneshaft (TV seriál)
Hikaru no go (TV seriál)
最も卑劣な行為 (E11)
3人目のメンバー (E10)
目ざわりな奴!! (E09)
další epizody (11)
Sister Princess (TV seriál)
Vandread: The Second Stage (TV seriál)
2000 Ajaši no Ceres (TV seriál)
Medarot damašii (TV seriál)
Megami kóhosei (TV seriál)
Rokumon tengai mon Colle Knight (TV seriál)
Vandread (TV seriál)
Šin megami tensei: Devil Children (TV seriál)
1999 Chou Hatsumei Boy Kanipan (TV seriál)
Senkaiden hóšin engi (TV seriál)
1998 Akihabara dennógumi (TV seriál)
Initial D (TV seriál)
Jú gi ó (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1996 Kidó šinseiki Gundam X (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace