foto

Rick Fitts

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hook It Up!
Naked
2006 Něco nového
2000 Zázrak na druhé dráze (TV film)
1998 You Lucky Dog (TV film)
1997 Děsivé sny (TV film)
1996 Virtuální realita
1995 Deník Elizabeth Taylorové (TV film)
Shakespeare in the Park
West Side Waltz, The (TV film)
1992 Tajemství hřbitova (TV film)
Zachraň mě
1989 Škrtiči z Hillside (TV film)
1988 Velitel čety
1987 Banzai Runner
Hanojský Hilton
Prázdninová revoluce
U.S. Marshals: Waco & Rhinehart (TV film)
1985 Streets of Justice (TV film)
1984 Hunter (TV film)
Mlčení srdce (TV film)
Sladká pomsta (TV film)
1982 Kid with the Broken Halo, The (TV film)
World War III (TV film)

TV seriály

2017 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Mr. Nice Guy (S02E15)
2015 The Grinder (TV seriál)
Little Mitchard No More (E04)
Poslední loď (TV seriál)
Ještě větší jednota (S02E13)
2014 Dads (TV seriál)
Have a Heart... Attack! (E18)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Tanečníkem proti své vůli (S05E11)
2012 Guys with Kids (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
(Il)Legitimate (E04)
Pomsta (TV seriál)
Iluze (S02E06)
Parks and Recreation (TV seriál)
Campaign Ad (S04E12)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Bro-Bono (S01E04)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Tajný agent (S01E11)
2007 Žralok (TV seriál)
Burning Sensation (S02E09)
The Wrath of Khan (S01E11)
2006 Žralok (TV seriál)
In the Grasp (S01E05)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Umění sabotáže (S03E05)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Testimony (S02E01)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Hope Against Hope (S03E26)
Roseanne (TV seriál)
The Miracle (S09E19)
1996 Kutil Tim (TV seriál)
Každé manželství potřebuje údržbu (S06E03)
1994 Ellen (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Mom and Pop Store (S06E08)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Násilník (S05E12)
1990 Get a Life (TV seriál)
Over My Dead Body (TV seriál)
Sugar and Spice (TV seriál)
1989 Generations (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Miluj mě nebo mě opusť (S01E09)
1986 Amen (TV seriál)
Redd Foxx Show, The (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
Three's a Crowd (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
One More Time (S01E10)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The Rousters (TV seriál)
1982 It Takes Two (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
Tucker's Witch (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Strike Force (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace