foto

Dean Young

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Diagnóza žárlivost

TV seriály

2015 Zpátky do školy (TV seriál)
Zákony robotiky a vězeňské etiky (S06E05)
2014 Uh, Hey Dude (TV seriál)
2003 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
New Cowboy on the Block (S08E03)
Boxing Luanne (S07E11)
2002 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Dang Ol' Love (S06E20)
Father of the Bribe (S06E05)
2001 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Lupe's Revenge (S06E03)
The Exterminator (S05E14)
1999 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Strýček Phil se vrací do školy (S07E14)

Producentská filmografie

TV seriály

2004 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Rich Hank, Poor Hank (S08E08)
2002 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Goodbye Normal Jeans (S07E04)
2001 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Bobby Goes Nuts (S06E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace