foto

Hiroki Tóči

  • nar. 26.5.1966 (54 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Džintai no survival!
Psycho Pass 3: First Inspector
2019 Blackfox
Eiga: Saiko - PASS saikopasu Sinners of the shisutemu Case. 2 Fasuto gadian
Psycho-Pass: Sinners of the System Case 1 – Cumi to bači
2018 Učú Senkan Jamato 2202: Ai no senšitači – Daijonšó tenmei hen
2017 Ao oni: The Animation
Kurošicudži: Book of the Atlantic
Resident Evil: Vendeta
Učú Senkan Jamato 2202: Ai no senšitači – Daisanšó džun'ai hen
2016 Gekidžóban Majestic Prince: Kakusei no idenši
2015 Psycho-Pass: film
2014 Avengers Přísně Tajné: Black Widow a Punisher
Kurošicudži: Book of Murder
Santa Company
Učú senkan Jamato 2199: Hoši meguru hakobune
2012 Gekidžóban Fairy Tail: Hó'ó no miko
Mardock Scramble: Haiki
2011 Fairy Tail
Mardock Scramble: Nenšó
Saijúki gaiden
2010 Gekidžóban Kidó senši Gundam 00: A Wakening of the Trailblazer
Kidó senši Gundam 00 Special Edition III: Return the World
Mardock Scramble: Aššuku
2009 Gekidžóban Kara no kjókai: Sacudžin kósacu (Go)
Kidó senši Gundam 00 Special Edition I: Celestial Being
Kidó senši Gundam 00 Special Edition II: End of World
Nodame Cantabile OVA
Tsubasa: Šunraiki
2008 .hack//G.U. Trilogy
Cobra the Animation: The Psychogun
Gekidžóban Kara no kjókai: Mudžun rasen
Ghost in the Shell 2.0
Switch
2007 .hack//G.U. Returner
Gekidžóban Kara no kjókai: Sacudžin kósacu (Zen)
Kjó kara maó! R
2004 Hunter x Hunter: Greed Island Final

TV seriály

2020 Gibiate (TV seriál)
2019 Fairy gone (TV seriál)
2018 Inazuma Eleven: Ares no tenbin (TV seriál)
Ken en ken: Aoki kagajaki (TV seriál)
Lord of Vermilion: Guren no ó (TV seriál)
2016 Ao oni: The Animation (TV seriál)
Magi: Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
Magi (E13)
Masou vs Masou (E12)
Tenkuu Toshi Artemyra (E11)
další epizody (13)
Rewrite (TV seriál)
Sangacu no Lion (TV seriál)
Sóšin šódžo Matoi (TV seriál)
2015 Aoharu x Kikandžú (TV seriál)
Cyborg 009 vs. Devilman (TV seriál)
Gočúmon wa usagi desu ka?? (TV seriál)
Nindža Slayer From Animation (TV seriál)
Overlord (TV seriál)
The Rolling Girls (TV seriál)
Young Black Jack (TV seriál)
2014 Gokukoku no Brynhildr (TV seriál)
Hanayamata (TV seriál)
Hicugi no Čaika (TV seriál)
Initial D Final Stage (TV seriál)
Jú gi ó! Arc-V (TV seriál)
Kurošicudži: Book of Circus (TV seriál)
Madan no ó to Vanadis (TV seriál)
Magi: Sinbad no Bóken (TV seriál)
Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)
Wizard Barristers: Benmaši Cecil (TV seriál)
2013 Dia no Ace (TV seriál)
Futari wa Milky Holmes (TV seriál)
Gifú dódó!! Kanecugu to Keidži (TV seriál)
Ginga kikótai Majestic Prince (TV seriál)
Maojú maó júša (TV seriál)
2012 Aquarion Evol (TV seriál)
Code: Breaker (TV seriál)
Danball Senki W (TV seriál)
Initial D Fifth Stage (TV seriál)
Lupin the Third: Mine Fudžiko to iu onna (TV seriál)
Psycho-Pass (TV seriál)
Thermæ Romæ (TV seriál)
Učú kjódai (TV seriál)
Šinsekai jori (TV seriál)
2011 Cross Fight B-Daman (TV seriál)
Danball Senki (TV seriál)
Inazuma Eleven GO (TV seriál)
Kidó senši Gundam AGE (TV seriál)
Supernatural: The Animation (TV seriál)
Čihajafuru (TV seriál)
2010 Angel Beats! (TV seriál)
Heroman (TV seriál)
Kidó senši Gundam Unicorn (TV seriál)
Kurošicudži II (TV seriál)
Pokémon: Black and White (TV seriál)
Šinrei tantei Jakumo (TV seriál)
2009 Fairy Tail (TV seriál)
Needless (TV seriál)
2008 Hokuto no ken Raó gaiden: Ten no haó (TV seriál)
Inazuma Eleven (TV seriál)
Kurošicudži (TV seriál)
Nacume júdžinčó (TV seriál)
Net Ghost Pipopa (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble (TV seriál)
Toaru madžucu no Index (TV seriál)
2007 Bokura no (TV seriál)
Eikoku koi monogatari Emma: Molders hen (TV seriál)
Gecumen to heiki Mina (TV seriál)
Kaibucu ódžo (TV seriál)
Kidó senši Gundam 00 (TV seriál)
Nodame cantabile (TV seriál)
Seirei no moribito (TV seriál)
Taiho šičau zo: Full Throttle (TV seriál)
Tengen toppa Gurren Lagann (TV seriál)
2006 .hack//Roots (TV seriál)
Kesshin (E26)
Shinjitsu (E25)
Chokumen (E24)
další epizody (26)
D.Gray-man (TV seriál)
2005 Cubasa Chronicle (TV seriál)
Ginga densetsu Weed (TV seriál)
Trinity Blood (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
2004 Bleach (TV seriál)
Jakitate!! Japan (TV seriál)
Kjó kara maó! (TV seriál)
Zipang (TV seriál)
2003 Scrapped Princess (TV seriál)
1999 Hunter x Hunter (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky