foto

Alain Ducasse

  • nar. 13.9.1956 (64 let)
    Castel-Sarrazin, Landes, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2020 Recept na lepší svět (TV film)
2017 La Quête d'Alain Ducasse
2014 Lundi en histoires (TV seriál)
2007 Empreintes (TV seriál)
1998 Mondän! (TV seriál)
1993 Zone interdite (TV seriál)
1987 Divan, Le (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 C à vous (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky