foto

Brigitte Swoboda

  • nar. 1.2.1943 (78 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Feine Dame (TV film)
2000 Lumpazivagabundus (TV film)
1988 Wiener Walzer (TV film)
1977 Alpensaga - Das große Fest (TV film)
1976 Jakob der Letzte (TV film)
Junge Freud, Der (TV film)
1972 Letzte Werkelmann, Der
Strach brankáře při penaltě
1971 Kapitán (TV film)

TV seriály

2001 Komisař Rex (TV seriál)
Dívka a vrah (S07E08)
1997 Ein idealer Kandidat (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1984 Lebenslinien (TV seriál)
1983 Der gute Engel (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Mord auf Raten (S01E117)
1977 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Unterwelt (E08)
1976 Die Alpensaga (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)

Dokumentární

2017 Mein Bezirk: Meine Innere Stadt (TV film)
2008 Ernst Hinterberger - Jetzt red' i (TV film)

Divadelní záznam

1974 Gegen Torheit gibt es kein Mittel (divadelní záznam)
1972 Das Gewürzkrämerkleeblatt oder Die unschuldigen Schuldigen (divadelní záznam)
1970 Fall Regine Krause (divadelní záznam)
1969 Juno und der Pfau (divadelní záznam)
Zeitvertreib (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky