foto

Axel Bauer

  • nar. 16.8.1933
  • zem. 29.4.2011 (77 let)
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Der Komödienstadel - Die Wadlbeißer von Traxlbach (divadelní záznam)
1992 Grüß Gott, Frau Doktor (TV film)
1986 Der Unfried (TV film)
1985 Feuerwanzen küß ich nicht (TV film)
1982 Querelle
1978 Sachrang (TV film)
1973 Rückfahrt von Venedig (TV film)
1972 Der Marquis von Keith (TV film)
1971 Koralle Meier - Geschichte einer Privaten (TV film)
1969 Die Kleinbürgerhochzeit (TV film)
1968 Jagdszenen aus Niederbayern (TV film)
1967 Das Attentat - Der Tod des Engelbert Dollfuß (TV film)
1964 Harlekinade (TV film)
1962 Wenn die Musik spielt am Wörthersee

TV seriály

1998 Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1997 Big Ben (TV seriál)
Selská svatba (S02E04)
1993 Wildbach (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1980 Berlín, Alexandrovo náměstí (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Münchner Geschichten (TV seriál)
1972 Das Jahrhundert der Chirurgen (TV seriál)
1971 Hei-Wi-Tip-Top (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1968 Alles dreht sich um Michael (TV seriál)
1967 Flucht ohne Ausweg (TV seriál)
Till, der Junge von nebenan (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)
Die sanfte Tour (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)
1961 Funkstreife Isar 12 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky