foto

Alexandr Kucharenko

  • nar. Rjazaň, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Poslední bohatýr
2015 Ubiť Gotliba

TV seriály

2017 Morozova (TV seriál)
Stěčenije obstojatělstv (S01E02)
Sadovoje kolco (TV seriál)
2016 Murka (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Kryša mira (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Bajkalskij zver (S02E03)
2014 Lesnik (TV seriál)
Dolg (S03E01)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Provokacija (S08E02)
Ment v zakoně (TV seriál)
Otrava (S09E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky