foto

Eric Canuel

  • nar. 1961
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Undercover Grandpa
2015 Jeden průšvih za druhým (TV film)
2013 Lac Mystère
2012 Sur les traces de la fusion: L'acte 3
2011 Barrymore
2009 Cadavres
2006 Hodnej polda, zlej polda
2005 Survenant, Le
2004 Poslední loupež
2003 Červený nos
2002 Matthew Blackheart: Monster Smasher (TV film)
2001 Zákon prasete
2000 Live Through This (TV film)
1999 Hemingway: A Portrait

TV seriály

2017 Výkupné (TV seriál)
Bulletproof (S01E13)
2015 Nebezpečné umění (TV seriál)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Les Jeunes Loups (TV seriál)
Kurýr (TV seriál)
We Go Back (S02E04)
Beacon of Hope (S02E03)
2012 Bullet in the Face (TV seriál)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
You're the One That I Haunt (S01E12)
Going Dutch (S01E11)
Flashpoint (TV seriál)
A Call to Arms (S04E13)
Terror (S03E10)
2010 Pouštění žilou (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Jízda cti (S01E08)
Flashpoint (TV seriál)
The Other Lane (S03E05)
2009 Aaron Stone (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
The Farm (S02E15)
The Perfect Family (S02E05)
The Fortress (S02E02)
další epizody (4)
2005 Charlie Jade (TV seriál)
2002 Seriously Weird (TV seriál)
2001 Fortier (TV seriál)
Vampire High (TV seriál)
1999 Vlkodlak Tommy (TV seriál)
1997 The Hunger (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Lac Mystère

TV seriály

2012 Kurýr (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace