foto

David Winkler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2007 Svatební přání (TV film)
Vánoční loupež (TV film)
2006 Perfect Suspect, The (TV film)
V zajetí posedlosti (TV film)
2005 Cesta ke zlu
1998 Graceland
1995 Judgement

TV seriály

2016 The Picture (TV seriál)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
2003 Odysea 5 (TV seriál)
Vanishing Point (E15)
2002 Rockpoint P.D. (TV seriál)
1998 Síť (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 The Picture (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky