foto

Leif Krantz

  • nar. 15.4.1932
    Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko
  • zem. 28.12.2012 (80 let)
    Sköndal, Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1986 Bessingemordet (TV film)
1965 Modiga mindre män

TV seriály

1993 Snoken (TV seriál)
1989 Amforans gåta (TV seriál)
1985 Vägen till Gyllenblå! (TV seriál)
1983 Öbergs på Lillöga (TV seriál)
1980 Sinkadus (TV seriál)
1977 Čestné modré oči (TV seriál)
1975 Pojken med guldbyxorna (TV seriál)
Schaurige Geschichten (TV seriál)
1972 Barnen i höjden (TV seriál)
Stora skälvan (TV seriál)
1969 Kråkguldet (TV seriál)
1967 Kullamannen (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1965 Modiga mindre män

TV seriály

1975 Pojken med guldbyxorna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky