foto

Saori Seto

  • nar. 3.9.1982 (37 let)
    Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Strike Witches Gekidžóban: 501 butai haššin šimasu!
Sókjú no Fafner: The beyond
2017 Ai no jamai
2012 Gekidžóban Fairy Tail: Hó'ó no miko
High School DxD
Strike Witches Gekidžóban
2011 Copihan
Fairy Tail
2009 Kanokon: Manacu no daišanikusai

TV seriály

2019 Strike Witches: 501 butai haššin šimasu! (TV seriál)
2015 Jurikuma araši (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus 2 (TV seriál)
2014 Girlfriend (Kari) (TV seriál)
Strike Witches: Operation Victory Arrow (TV seriál)
2013 High School DxD New: Gekkó kótei no Excalibur (TV seriál)
IS: Infinite Stratos 2 (TV seriál)
Photokano (TV seriál)
2012 High School DxD (TV seriál)
2011 IS: Infinite Stratos (TV seriál)
Nacume júdžinčó san (TV seriál)
Sandžussai no hoken taiiku (TV seriál)
The Idolm@ster (TV seriál)
2010 Nodame cantabile: Finale (TV seriál)
Strike Witches 2 (TV seriál)
2009 Basquash! (TV seriál)
Canaan (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Jumeiro Patissiere (TV seriál)
Sora o miageru šódžo no hitomi ni ucuru sekai (TV seriál)
Toaru kagaku no Railgun (TV seriál)
2008 Bus Gamer (TV seriál)
Itazura na Kiss (TV seriál)
Kanokon (TV seriál)
Net Ghost Pipopa (TV seriál)
Nodame cantabile: Paris-hen (TV seriál)
Šigofumi (TV seriál)
2007 Blue Drop: Tenšitači no gikjoku (TV seriál)
Heroic Age (TV seriál)
Příběhy z hnojárny (TV seriál)
Ókiku furikabutte (TV seriál)
2006 Aria the Natural (TV seriál)
Kakutó bidžin Wulong: Rebirth (TV seriál)
Kekkaiši (TV seriál)
Patta Potta Monta (TV seriál)
2001 I My Me! Strawberry Egg (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky