foto

Eddie Barclay

  • nar. 26.1.1921
    Paris, Île de France, Francie
  • zem. 12.5.2005 (84 let)
    Paris, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1981 Petit Mitchell illustré, Le (TV film)
1962 Dossier 1413
Pourquoi Paris?
1959 Brigade des moeurs

TV seriály

1959 Gala de l'union (TV seriál)

Dokumentární

2015 Eddie Barclay, le roi du showbiz (TV film) - a.z.
1993 Zone interdite (TV seriál)
1964 Seize millions de jeunes (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Vivement dimanche (TV pořad)
1994 Vincent à l'heure (TV pořad)
1972 Grand échiquier, Le (TV pořad)
1971 Cadet Rousselle (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky