foto

Anthony Costello

  • nar. 16.2.1938
    Andover, Massachusetts, USA
  • zem. 15.8.1983 (45 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Evening in Byzantium (TV film)
1976 One of My Wives Is Missing (TV film)
The Stronger
1975 Noc postupuje
1973 Cry Rape (TV film)
Smějící se policajt
1971 Doctors' Wives
1970 Molly Maguires
1968 Blue
Will Penny

TV seriály

1981 Nero Wolfe (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
Wheels (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
Meeting of Minds (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 The Bob Newhart Show (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Tarzan (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Invisible Enemy (S02E07)
1963 Temple Houston (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace