foto

Seizó Kató

  • nar. 14.2.1927
    Tokio, Tokyo, Japonsko
  • zem. 17.1.2014 (86 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Norageki!
2010 Shoka (TV film)
2009 Meitantei Conan: Šikkoku no cuisekiša
2006 Freedom
2004 Kage
2003 Hadžime no ippo: Champion Road (TV film)
Tokijští kmotři
2001 Afro-ken
1997 Jungle taitei
Slayers Great
1996 Eiga Nintama Rantaró
Fire Emblem
1995 Eiga Crayon Šin-čan: Unkokusai no jabó
Hikjó tanken Fam & Ihrlie
Socugjó: Graduation
Zukkoke sanningumi: Kusunoki jašiki no Guruguru-sama (TV film)
1994 Crayon Šin-čan: Buriburi ókoku no hihó
Dosukoi! Wanpaku dohjó
Genocyber
Maps
Tenči mujó! Rjó'óki
1992 Apfelland Monogatari
Down Load: Namiamidabutsu wa ai no uta
Karasu tengu Kabuto: Ógon no me no kemono
Tottoi
1991 Eijú gaiden Mozaicka
Šizuka naru Don: Jakuza Side Story
1990 Tengai makjó: Ziria Oboro hen
1989 Gall Force: Čikjú šó
Joroiden samurai troopers: Gaiden
Rhea Gall Force
1988 Eiga Doraemon: Nobita no Parallel saijúki
Ginga eijú densecu
Kikó rjóhei Mellowlink
Kudžakuó
Ryuu seiki
1987 Lupin sansei: Fúma ičizoku no inbó
Salamander
1986 Kikókai Galient
1985 Vampire Hunter D
1982 Densecu kjodžin Ideon: Hacudó hen
Šónen Mijamoto Musaši: Wanpaku nitórjú (TV film)
1980 Eiga Doraemon: Nobita no kjórjú
1969 Kjodžin no hoši: Ike ike Hjúma
1965 Shin takarajima (TV film)

TV seriály

2011 Nacume júdžinčó san (TV seriál)
2010 Panty & Stocking with Garterbelt (TV seriál)
2009 Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
2008 Kurenai (TV seriál)
Porphy no nagai tabi (TV seriál)
Slayers - Revoluce (TV seriál)
Yu-Gi-Oh! 5D´S - Hra králů (TV seriál)
2007 Šigurui (TV seriál)
2006 Naikaku kenrjoku hanzai kjósei torišimarikan Zaizen Džótaró (TV seriál)
Zenmai zamurai (TV seriál)
2004 Gokusen (TV seriál)
Posel klamů (TV seriál)
Uta kata (TV seriál)
2003 Astro Boy (TV seriál)
Džúbei ninpúčó: Rjúhógjoku hen (TV seriál)
Kino no tabi: The Beautiful World (TV seriál)
Mezzo DSA (TV seriál)
Mouse (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó: Ningjo no mori (TV seriál)
2002 Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Šin megami tensei: Devil Children – Light & Dark (TV seriál)
2001 Kinniku banzuke: Kongó-kun no daibóken (TV seriál)
Salaryman Kintaró (TV seriál)
Vandread: The Second Stage (TV seriál)
1998 AWOL (TV seriál)
Let's Nupu Nupu (TV seriál)
Seihó bukjó Outlaw Star (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 Tezuka Osamu no Kjújaku seišo monogatari: In the Beginning (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1995 Gun Smith Cats (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)
1992 Bastard!! Ankoku no hakai shin (TV seriál)
Flanders no inu: Boku no Patrasche (TV seriál)
1991 Kikó keisacu Metal Jack (TV seriál)
1989 Kjóšoku sókó Guyver (TV seriál)
Seton dóbucuki (TV seriál)
1987 Transformers: The Headmasters (TV seriál)
1985 Dengeki sentai Chenjiman (TV seriál)
1984 Kikókai Galient (TV seriál)
Seidžúši Bismarck (TV seriál)
1982 Makjó densecu Acrobunch (TV seriál)
Space Cobra (TV seriál)
1980 Densecu kjodžin Ideon (TV seriál)
1979 Kagaku nindžatai Gaččaman Fighter (TV seriál)
Versailles no bara (TV seriál)
Šin Kjodžin no hoši II (TV seriál)
1977 Čódendži machine Voltes V (TV seriál)
Šin Kjodžin no hoši (TV seriál)
1976 Blocker gundan IV Machine Blaster (TV seriál)
Haha o tazunete sanzenri (TV seriál)
1975 Júša Raideen (TV seriál)
1969 Ninpú Kamui gaiden (TV seriál)
1968 Kjodžin no hoši (TV seriál)
Sabu to Iči torimono hikae (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace