foto

Ali Sivandi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Valhalla
2017 Darkland
2015 Eliten
2014 Ækte vare

TV seriály

2019 Bedrag (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (8)
2017 Perfekte Steder (TV seriál)
Jeg skal ikke have en kæreste (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace