foto

Niklaus Lange

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Odsouzeni zemřít
2001 Pravá blondýnka
Some Body
1999 Kilroy (TV film)
1997 Defying Gravity

TV seriály

2007 Posel ztracených duší (TV seriál)
Deja Boo (S02E13)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Krvavý úplněk (S02E13)
2001 Muži, ženy a psi (TV seriál)
1999 Dawsonův svět (TV seriál)
Secrets and Lies (S03E06)
Indian Summer (S03E05)
None of the Above (S03E03)
další epizody (4)
Čarodějky (TV seriál)
Na hliněných nohou (S01E11)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Sud (S01E06)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky