foto

Dermot Murphy

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bohemian Rhapsody
2017 The Drummer and the Keeper

TV seriály

2016 Guilt (TV seriál)
2015 Clean Break (TV seriál)
2012 6Degrees (TV seriál)
2008 Raw (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace