foto

James Purcell

  • nar. Steeltown, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Bloodwork
2008 Obchod se smrtí (TV film)
Paparazzi Princess: The Paris Hilton Story (TV film)
2006 Absolutní nula (TV film)
Amber's Story (TV film)
Bezva jízda (TV film)
2005 Amber Frey: Witness for the Prosecution (TV film)
2004 10,5 stupně (TV film)
Rodinné hříchy (TV film)
2003 DC Sniper - 23 dní strachu (TV film)
Větrná smršť (TV film)
2001 Úplné odhalení
2000 Golden Spiders: A Nero Wolfe Mystery, The (TV film)
1998 Dlouhá cesta domů (TV film)
Slepá víra
1997 Let Me Call You Sweetheart (TV film)
Stalo se o Vánocích (TV film)
1996 Nepřípustný nátlak (TV film)
Sabotáž
1995 Chinese Chocolate
1994 Bez soutěže
Harlequin 2 - Jiná žena (TV film)
To Save the Children (TV film)
1992 North of Pittsburgh
1991 Hitman 3: Likvidátor
Tajemná záře
1990 Playroom
1988 Betrayal of Silence (TV film)
Lesk smrti (TV film)
Zlé sny
1987 Made In USA
Touha smrti 4: Tvrdý zákrok
1986 Where Are the Children?
1985 Raw Tunes
1981 Gangster Wars
Trhák
1980 Delusion
Rape and Marriage: The Rideout Case (TV film)
1978 To Kill a Cop (TV film)

TV seriály

2017 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Doktor Osler lituje (S11E05)
2009 The Listener (TV seriál)
2006 Blade (TV seriál)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Asylum (S01E10)
Hvězdná brána (TV seriál)
Moebius, část první (S08E19)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Láska bolí (S01E13)
Liberálně (S01E10)
Lepší zítřky (S01E09)
ReGenesis (TV seriál)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Zloděj kol (S01E11)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Nehoda (S01E19)
2000 Robocop: Temná spravedlnost (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Highlander: Havran (TV seriál)
Reborn (E01)
Sedm dní (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1991 Noční let (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1988 Válka světů (TV seriál)
1987 Diamonds (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Rytíři z Houstonu (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Prokletá noc (TV seriál)
1984 Riptide (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Darkroom (TV seriál)
Gangster Chronicles, The (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Having Babies (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace