foto

Rod McLachlan

  • nar. 9.9.1960 (57 let)
    Detroit, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 California Winter
2009 The Mother of Invention
2008 Suprhrdina
2005 Chuť pláče
2004 Lovci pokladů
Sam & Joe
2000 Balík peněz
Kid
1999 Instinkt
Magnolia
1998 Wrestling with Alligators
1997 Spiknutí
1996 Breathing Room
MURDER and murder
1994 Vraždy v Radiolandu

TV seriály

2013 The Crazy Ones (TV seriál)
2007 Quarterlife (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kdo zastřelil Sherlocka? (S05E11)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Car Pool Lane (S04E06)
2003 Manipulátor (TV seriál)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1996 Aliens in the Family (TV seriál)
Arnoldovy patálie (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1987 Days and Nights of Molly Dodd, The (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace