foto

Rod McLachlan

  • nar. 9.9.1960 (58 let)
    Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 California Winter
2009 The Mother of Invention
2008 Suprhrdina
2005 Chuť pláče
2004 Lovci pokladů
Sam & Joe
2000 Balík peněz
Kid
1999 Instinkt
Magnolia
1998 Wrestling with Alligators
1997 Spiknutí
1996 Breathing Room
MURDER and murder
1994 Vraždy v Radiolandu

TV seriály

2019 Nejsilnější hlas (TV seriál)
2008 (E03)
Paní ministryně (TV seriál)
Strategic Ambiguity (S05E12)
2016 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Kongresový ples (S05E07)
2015 Profesionální lháři (TV seriál)
Nakonec vždycky zvítězí realita (S04E01)
2014 Glee (TV seriál)
Opening Night (S05E17)
2013 The Crazy Ones (TV seriál)
Bad Dad (E03)
2009 Médium (TV seriál)
How to Make a Killing in Big Business: Part 1 (S05E13)
2007 Quarterlife (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Pomsta (S04E06)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kdo zastřelil Sherlocka? (S05E11)
2004 Larry, kroť se (TV seriál)
The Car Pool Lane (S04E06)
2003 Manipulátor (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Where You Are (S02E15)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Hluchý jde městem (S02E16)
1997 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Na vlnách rádia (S02E06)
1996 Aliens in the Family (TV seriál)
Arnoldovy patálie (TV seriál)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Misconception (S02E06)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace