foto

Tom Brown

  • nar. 10.4.1962 (58 let)
    Liverpool, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Bloodshot
2017 First They Killed My Father
2007 Chci to!
Highlander 5
This Life + 10 (TV film)
2005 Detektiv Monroe (TV film)
Hooligans
Ředitelka (TV film)
2001 Válka policajtů
2000 Klub sráčů
1999 Velký blázinec v malém hotelu
1996 Hillsborough (TV film)
1995 Srdce a myšlenky

TV seriály

2019 Luther (TV seriál)
Epizoda 4 (S05E04)
Epizoda 3 (S05E03)
Epizoda 2 (S05E02)
další epizody (4)
2012 Line of Duty (TV seriál)
2009 Whitechapel (TV seriál)
2008 Apparitions (TV seriál)
2002 Strange (TV seriál)
1995 An Independent Man (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky