foto

Tóko Mačida

  • nar. Aichi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Kono subarašii sekai ni šukufuku o! 2: Kono subarašii geidžucu ni šukufuku o!
2015 Wake Up, Girls! Zoku Gekidžóban: Beyond the Bottom
Wake Up, Girls! Zoku gekijōban: Seishun no kage
2014 Inari, konkon, koi iroha. Inari, konkon, semi šigure.
Wake Up, Girls! Shichinin no Idol
2013 Lupin sansei: Princess of the Breeze – Kakusareta kúčú toši (TV film)
2012 Kore wa Zombie desu ka? Of the Dead
Kore wa Zombie desu ka? Of the Dead: Hai, encore arigató gozaimasu
2011 Aa! Megami-sama!
Goulart Knights: Evoked the Beginning – White
Kore wa Zombie desu ka? É, kore ga saišúkai desu ka?
2010 Goulart Knights: Evoked the Beginning – Black
2009 Isekai no seikiši monogatari
2008 Lucky Star OVA
2005 Boku wa imóto ni koi o suru
2003 Anime koten bungaku kan

TV seriály

2018 Comic Girls (TV seriál)
Happy Sugar Life (TV seriál)
Harukana Receive (TV seriál)
2017 Roku de naši madžucu kóši to Akashic Records (TV seriál)
2016 Aikacu Stars! (TV seriál)
Endride (TV seriál)
Kuromukuro (TV seriál)
Šówa genroku rakugo šindžú (TV seriál)
2015 Nagato Juki-čan no šóšicu (TV seriál)
2014 Akame ga kill! (TV seriál)
DRAMAtical Murder (TV seriál)
Hicugi no Čaika (TV seriál)
Inari, konkon, koi iroha. (TV seriál)
Wake Up, Girls! (TV seriál)
2013 Amnesia (TV seriál)
Galilei Donna: Storia di Tre Sorelle a Caccia di un Mistero (TV seriál)
Jahari ore no seišun rabukome wa mačigatteiru. (TV seriál)
Karneval (TV seriál)
Mijakawake no kúfuku (TV seriál)
Tokyo Ravens (TV seriál)
2012 Amagami SS+ (TV seriál)
Curitama (TV seriál)
Haijore! Njaruko-san (TV seriál)
Kore wa Zombie desu ka? Of the Dead (TV seriál)
Rinne no Lagrange: Season 2 (TV seriál)
Sengoku Collection (TV seriál)
Učú kjódai (TV seriál)
2011 Kore wa Zombie desu ka? (TV seriál)
Nekogami jaojorozu (TV seriál)
Seikon no Qwaser II (TV seriál)
Sengoku otome: Momoiro Paradox (TV seriál)
The Idolm@ster (TV seriál)
2010 Amagami SS (TV seriál)
Katanagatari (TV seriál)
Kuragehime (TV seriál)
Seikon no Qwaser (TV seriál)
Ókamikakuši (TV seriál)
2009 Anjamaru Tantei Kiruminzoo (TV seriál)
GA: Geidžucuka Art Design Class (TV seriál)
Tears to Tiara (TV seriál)
2008 Akiba-čan (TV seriál)
Allison to Lillia (TV seriál)
2007 Mokke (TV seriál)
2006 Akubi Girl (TV seriál)
Muteki Kanban Musume (TV seriál)
Šónen onmjódži (TV seriál)
2005 Onegai My Melody (TV seriál)
Taiko no tacudžin (TV seriál)
2004 Saijúki Reload: Gunlock (TV seriál)
2003 Saijúki Reload (TV seriál)
Wolf's Rain (TV seriál)
2002 Fortune Dogs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace