foto

Pavel Platonov ml.

  • nar. 11.11.1979 (39 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Gosť
2003 Tam, gdě svet

TV seriály

2018 Realizacija (TV seriál)
Iznanka pravosudija (E06)
2016 Vyžiť ljuboj cenoj (TV seriál)
2015 Něvskij (TV seriál)
On vernulsja (S01E22)
Svoj čelovek (S01E20)
Samyj bezopasnyj rajon (S01E19)
2014 Takaja rabota (TV seriál)
2012 Ja otmeňaju smerť (TV seriál)
2007 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Krupnaja ryba (S02E08)
2003 Čisto po žizni (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky