foto

Dan Ferro

  • nar. 1960

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Kokain
1997 V první linii (TV film)
1996 Seržant Bilko
1987 Touha smrti 4: Tvrdý zákrok

TV seriály

1998 Brother's Keeper (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Gargoyles: The Goliath Chronicles (TV seriál)
1995 Charlie Grace (TV seriál)
1993 Zbrklík (TV seriál)
1990 Over My Dead Body (TV seriál)
1988 Almost Grown (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace