foto

Kevin Krasny

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2005 Americano
2004 Zločinecká mysl (TV film)
2000 Podzimní premiéra
1999 Cold Hearts
1997 Flipping
1995 Osudová volba
1994 Spravedlnost pro nevinné (TV film)
1992 Bonnie & Clyde: The True Story (TV film)
1990 Drug Wars: The Camarena Story (TV film)

TV seriály

2019 Policie Chicago (TV seriál)
Informant (S07E07)
2018 Policie Chicago (TV seriál)
Sisterhood (S05E15)
Captive (S05E12)
2017 Policie Chicago (TV seriál)
Monster (S05E09)
Fallen (S05E06)
The Thing About Heroes (S05E02)
další epizody (8)
2016 Policie Chicago (TV seriál)
Big Friends, Big Enemies (S04E04)
Justice (S03E21)
Kasual with a K (S03E18)
další epizody (5)
2015 Policie Chicago (TV seriál)
You Never Know Who's Who (S03E06)
Actual Physical Violence (S03E03)
2014 Ve službách FBI (TV seriál)
Diamantová výměna (S05E13)
2013 Batesův motel (TV seriál)
Chlapec a jeho pes (S01E08)
Výhled na oceán (S01E05)
Hezké město jsi vybrala, Normo... (S01E02)
Hit the Floor (TV seriál)
Hell on Wheels (TV seriál)
Get Behind the Mule (S03E10)
Cholera (S03E07)
The Game (S03E04)
další epizody (4)
2012 Hell on Wheels (TV seriál)
Blood Moon Rising (S02E10)
The White Spirit (S02E07)
Scabs (S02E04)
další epizody (5)
2011 Hell on Wheels (TV seriál)
Bread and Circuses (S01E05)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ikarův pád (S10E07)
Mrtvola v parku (S10E06)
Kořistní víno (S10E05)
další epizody (4)
2010 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Tři v jednom (S09E16)
Špatná společnost (S09E15)
Učedník (S09E10)
další epizody (5)
2007 Na doživotí (TV seriál)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
Miss Match (TV seriál)
Veritas (TV seriál)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
2001 The Lone Gunmen (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
Zloději (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
1997 413 Hope St. (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Crime & Punishment (TV seriál)
Running the Halls (TV seriál)
South Beach (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Profile (S04E04)
1992 Mann & Machine (TV seriál)
1987 Miami Vice (TV seriál)
Contempt of Court (S04E01)
Heroes of the Revolution (S03E24)

Dokumentární

2009 The Doors - When You're Strange

Herecká filmografie

TV seriály

1967 Mannix (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky