foto

Timur Jefremenkov

  • nar. 23.6.1976 (44 let)
    Safonovo, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Voskresenie
2018 Expert (TV film)
2017 Vzryvnaja volna (TV film)
2016 Vzlom (TV film)
2014 Fort Ross
Korporativ
Čempiony
2013 Legenda 17
Okolo futbola
2011 Tichaja zastava
2010 Čužaja
2009 Fonogramma strasti

TV seriály

2020 Kaťa i Blek (TV seriál)
2019 Dětěktiv na million (TV seriál)
2018 Vně igry (TV seriál)
Čužaja krov (TV seriál)
2017 Děmon revoljucii (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Na preděle (S09E22)
Stoj! Cham! (S09E07)
2016 Staršaja žena (TV seriál)
Treťja žizň Darji Kirillovny (TV seriál)
2015 Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
2014 Kosatka (TV seriál)
2013 Balabol (TV seriál)
Dva otca i dva syna (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Čjornyj ment (S01E06)
Moloďožka (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Pacijent (S02E01)
2012 Petrovič (TV seriál)
Šesť svidětělej (E09)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
2011 Lesnik (TV seriál)
Klad (S01E12)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Prokljatije zmejelova (S01E14)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Děň svjatogo Vorobjeva (S02E08)
Pilot meždunarodnych avialinij (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Tureckij sněg (S07E20)
2010 Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Enigma (TV seriál)
Fenix (E03)
Něvidimki (TV seriál)
A tak vsjo chorošo načinalos (E05)
Ment v zakoně (TV seriál)
Černyj intěrnacional (S02E03)
2009 Meč (TV seriál)
Šalnoj angel (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Geroj SSSR. Časť 2 (S03E25)
Geroj SSSR. Časť 1 (S03E24)
2008 Gluchar (TV seriál)
Strach (S01E08)
Soldaty. Děmbělskij albom (TV seriál)
Suděbnaja kolonka (TV seriál)
2007 Alexandrovskij sad 2 (TV seriál)
Atlantida (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Gaďuka (S01E15)
Sled (TV seriál)
Soldaty 13 (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Volki (S01E01)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Žertvy (S02E05)
Čas Volkova (TV seriál)
Klofelin (S01E07)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Duplet (S04E02)
2006 Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
Reklamnaja pauza (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Ljubov moja (TV seriál)
Zona (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky