foto

Brandon Bowens

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Embers
Chi-Raq
Kill Game
2014 Divergence

TV seriály

2017 Conrad (TV seriál)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
Shouldn't Have Been Alone (S02E10)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
They'll Have to Go Through Me (S02E07)
A Material Witness (S01E09)
Mind Games (TV seriál)
Sirens (TV seriál)
Stav ohrožení (TV seriál)
2013 Betrayal (TV seriál)
2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
Chicago Fire (TV seriál)
2011 Shameless (TV seriál)

Režijní filmografie

Skladatelská filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace