foto

Cece Destefano

  • nar. 10.3.1972 (47 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Breaking In
2017 Všechno nejhorší
2014 Delirium (TV film)
2008 Man of Your Dreams (TV film)

TV seriály

2019 Messiah (TV seriál)
2016 Colony (TV seriál)
Gateway (S01E10)
Zero Day (S01E09)
In From The Cold (S01E08)
další epizody (9)
Model Woman (TV seriál)
2015 Empire (TV seriál)
Who I Am (S01E12)
Die But Once (S01E11)
Sins of the Father (S01E10)
další epizody (11)
Vražedné Miami (TV seriál)
2014 Tyran (TV seriál)
2013 Ironside: Na straně zákona (TV seriál)
Doteky osudu (TV seriál)
Leviatan (S02E13)
Bojuj nebo uteč (S02E12)
Obvinění (S02E11)
další epizody (13)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Cesta, kterou ses nedal (S01E13)
Prstenec 2 (S01E12)
Prstenec 1 (S01E11)
další epizody (13)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
2009 Melrose Place (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a Kruh (S02E22)
Chuck a plukovník (S02E21)
Chuck a jáma lvová (S02E20)
další epizody (10)
2008 Chuck (TV seriál)
Chuck a Santa Claus (S02E11)
Chuck a Delorean (S02E10)
Chuck a sensei (S02E09)
další epizody (13)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a kočár (S01E11)
Chuck a nedostižný protivník (S01E10)
Chuck a salám z dovozu (S01E09)
další epizody (11)
O.C. (TV seriál)
The End's Not Near, It's Here (S04E16)
The Night Moves (S04E15)
The Shake Up (S04E14)
další epizody (8)
2006 O.C. (TV seriál)
The Earth Girls Are Easy (S04E08)
The Chrismukk-huh? (S04E07)
The Summer Bummer (S04E06)
další epizody (8)
Alias (TV seriál)
Všechen čas světa (S05E17)
Odveta (S05E16)
Nic ve zlém (S05E15)
další epizody (8)
2005 Alias (TV seriál)
Horizont (S05E09)
Bob (S05E08)
Hotová věc (S05E07)
další epizody (15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace