foto

Alexander Zale

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Wakefield
1998 The Treat
Vánoční přání (TV film)
1996 For Goodness Sake II
Největší lež (TV film)
Nevinné oběti (TV film)
1995 Showgirls
1992 Narušitelé (TV film)
1991 Nežádoucí láska (TV film)
1987 Billionaire Boys Club (TV film)
1985 Invaze U.S.A.
1983 Sadat (TV film)
1982 Frances
Moonlight (TV film)
Ohnivá liška
Špatné je dobré
1980 Pleasure Palace (TV film)

TV seriály

2002 24 hodin (TV seriál)
Day 2: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S02E05)
1997 Crisis Center (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1994 Thunder Alley (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1980 Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace