foto

Hector Atreyu Ruiz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Rozsudek smrti

TV seriály

2012 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nervový otřes 2/2 (S10E07)
Nervový otřes 1/2 (S10E06)
2011 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Seznam (S11E17)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Knight and the City (E16)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Heavy Metal (S01E04)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Oedipus Hex (S03E05)
2005 Médium (TV seriál)
A Priest, a Doctor and a Medium Walk Into an Execution Chamber (S01E12)
Arrested Development (TV seriál)
Prison Break-In (S03E07)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Musíme se lépe poznat (S01E05)
2003 Vzkvétající město (TV seriál)
Execution (S01E14)
Alias (TV seriál)
Bod zlomu (S03E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace