foto

Lenny Venito

  • nar. 10.5.1969 (49 let)
    Brooklyn, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Once Upon a Time in Staten Island
2016 Hra peněz
2014 God's Pocket
Miluj souseda svého
2012 Muži v černém 3
2010 Poznáš, až to přijde?
2009 Muž v pokušení
Off Duty (TV film)
Čtyři opuštění muži
2008 Life on Mars (TV film)
Return to Sleepaway Camp
2007 Mé druhé já
2006 Divočina
2005 Duane Hopwood
Honeymooners
Válka světů
2004 Příběh žraloka
Tony 'n' Tina's Wedding
2003 Láska s rizikem
2002 Muži v černém 2
1999 Cesta ke štěstí
1998 Above Freezing
Hráči
Svědek proti mafii (TV film)
1996 Layin' Low
1993 Prachy za nic
1991 Drsnej polda

TV seriály

2019 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Sliding Van Doors (S04E09)
2018 F.B.I. (TV seriál)
Green Birds (E02)
Černá listina (TV seriál)
Ian Garvey (No. 13): Conclusion (S05E19)
The Invisible Hand (No. 63) (S05E13)
2017 Kevin si počká (TV seriál)
Sting of Queens: Part One (S01E23)
Kenny Can Wait (S01E21)
Neighborhood Watch (S01E18)
další epizody (5)
Černá listina (TV seriál)
The Endling (No. 44) (S05E04)
2016 Kevin si počká (TV seriál)
Kevin's Bringing Supper Back (S01E11)
The Fantastic Pho (S01E10)
The Power of Positive Drinking (S01E09)
další epizody (10)
2015 Benders (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
2014 Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
The Neighbors (TV seriál)
There Goes the Neighbors' Hood (S02E22)
All That Jazzy Jeff (S02E21)
Close Encounters of the Bird Kind (S02E20)
další epizody (11)
Dobrá manželka (TV seriál)
Trust Issues (S06E02)
The Line (S06E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Girls Disappeared (S16E01)
2013 The Neighbors (TV seriál)
A Christmas Story (S02E11)
Supreme Like Me (S02E10)
Thanksgiving Is No Schmuck Bait (S02E09)
další epizody (23)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
The Neighbors (TV seriál)
Juan of the Dead (S01E10)
Merry Crap-mas (S01E09)
Thanksgiving Is for the Bird-Kersees (S01E08)
další epizody (9)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Learning Curve (S13E21)
2011 Lights Out (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
With Honor (S01E05)
Znuděný k smrti (TV seriál)
Bonbonek (S03E02)
Larry, kroť se (TV seriál)
Car Periscope (S08E08)
2010 Gravity (TV seriál)
Znuděný k smrti (TV seriál)
Super Ray je smrtelný! (S02E08)
Útěk ze žaláře (S02E01)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Kmotr vás nyní přijme (S09E13)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
Pilot (E01)
Zastánci blahobytu (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Fight (S09E08)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Satisfaction (S03E07)
Chlamydia (S03E05)
Devil (S03E01)
2005 Slepá justice (TV seriál)
2004 The Jury (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Everybody Loves Raimondo's (S14E20)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Everybody Lies (S04E19)
2002 Taxík (TV seriál)
2001 21. okrsek (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Krvavé zlato (S01E01)
Právo a pořádek (TV seriál)
Myth of Fingerprints (S12E07)
1998 Living in Captivity (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Here and Now (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace