foto

Lisa Padovani

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Dirty Dancing (TV film)
Off the Rails
The Girl Who Invented Kissing
2013 A Song Still Inside
Doomsdays
2009 Winter of Frozen Dreams
2003 Smash the Kitty
1999 Roberta
Tavern, The

TV seriály

2018 Sneaky Pete (TV seriál)
Switch (S02E10)
Buffalo Soldiers (S02E09)
Marius Josipovic (S02E08)
další epizody (8)
2015 Gotham (TV seriál)
All Happy Families Are Alike (S01E22)
The Anvil or the Hammer (S01E21)
Under the Knife (S01E20)
další epizody (12)
2014 Gotham (TV seriál)
Lovecraft (S01E10)
Harvey Dent (S01E09)
The Mask (S01E08)
další epizody (10)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
1997 Oz (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2013 A Song Still Inside

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace