foto

Greg Worswick

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Proč právě on?
2011 Ženy sobě
2010 Public Relations

TV seriály

2019 Huangovi v Americe (TV seriál)
Be a Man (S05E15)
2018 Americká manželka (TV seriál)
The Mom Switch (S02E15)
2016 Dice (TV seriál)
Elvis (S01E01)
2015 Rodinka na kousky (TV seriál)
Godparent Turkey Corn Farts (S01E08)
2014 Zajatci předměstí (TV seriál)
Catch and Release (S03E08)
Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Gets What She Really Wants (S02E08)
2013 Drunk History (TV seriál) - vyp.
Newsreaders (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
Borderline Personalities (S04E02)
2012 Kancl (TV seriál)
Welcome Party (S08E20)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Ron & Tammys (S04E02)

Host

TV pořady

2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky