foto

Kaneta Kimocuki

  • nar. 15.11.1935
    Kagošima, Kagoshima, Japonsko
  • zem. 20.10.2016 (80 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Soreike! Anpanman: Tobase! Kibó no Handkerchief
2012 Rhythm de teasobi: Anpanman to fušigi na Parasol
Soreike! Anpanman: Jomigaere Bananadžima
2011 Soreike! Anpanman: Sukue! Kokorin to kiseki no hoši
2010 Soreike! Anpanman: Black Nose to mahó no uta
2009 Baikinman tai Baikinman!?
Soreike! Anpanman: Dadandan to futago no hoši
2008 Hijahija Hijariko to babubabu Baikinman
Soreike! Anpanman: Jósei Rinrin no himicu
2007 Horrorman to Hora Horako
Soreike! Anpanman: Šabondama no Purun
2006 Soreike! Anpanman: Inoči no hoši no Dolly
2005 Kurojuki-hime to motemote Baikinman
2004 Eiga Doraemon: Nobita no wan njan džikúden
Pa-Pa-Pa the Movie: Perman – Tako de Pon! Aši wa pon!
2003 Eiga Doraemon: Nobita to fušigi kazecukai
Inujaša: Tenka hadó no ken
Pa-Pa-Pa the Movie: Perman
Soreike! Anpanman: Kaikecu Naganegiman to Doremi-hime
Soreike! Anpanman: Ruby no negai
2002 Boku no umareta hi
Eiga Doraemon: Nobita to Robot Kingdom
Tekka no Maki-čan to kin no kamamešidon
2001 Eiga Doraemon: Nobita to cubasa no júšatači
2000 Eiga Doraemon: Nobita no taijó ó densecu
Obá-čan no omoide
1999 Eiga Doraemon: Nobita no učú hjórjúki
Nobita no kekkon zen'ja: The Night before a Wedding
Soreike! Anpanman: Júki no hana ga hiraku toki
1998 Eiga Doraemon: Nobita no nankai daibóken
Ginga tecudó 999: Eternal Fantasy
Kaettekita Doraemon
Soreike! Anpanman: Tenohira o taijó ni
1997 Eiga Doraemon: Nobita no Nedžimaki City bókenki
Jungle de ikó!
Jungle taitei
1996 Eiga Doraemon: Nobita to Ginga Express
1995 2112 nen Doraemon tandžó
Eiga Doraemon: Nobita no sósei nikki
1994 Eiga Doraemon: Nobita to mugen sankenši
Key: The Metal Idol
Soreike! Anpanman: Lyrical magical mahó no gakkó
1993 Eiga Doraemon: Nobita to Buriki no Labyrinth
1992 Eiga Doraemon: Nobita to kumo no ókoku
1991 Eiga Doraemon: Nobita no Dorabian Nights
1990 Eiga Doraemon: Nobita to Animal Planet
Umi da! Funade da! Nikoniko, pun
1989 Dorami-čan: Minidora SOS!!!
Eiga Doraemon: Nobita no Nippon tandžó
Osomacu-kun: Suika no hoši kara konničiwa zansu!
1988 Eiga Doraemon: Nobita no Parallel saijúki
Ginga eijú densecu
1987 Eiga Doraemon: Nobita to rjú no kiši
Fudžiko Fudžio no Kiterecu daihjakka (TV film)
Obake no Q-Taró: Susume! 1/100 daisakusen
1986 Doraemon: Nobita to tecudžin heidan
Mahó no tenši Creamy Mami: Curtain Call
Obake no Q-Taró: Tobidase! Bakebake daisakusen
1985 Eiga Doraemon: Nobita no Little Star Wars
Mahó no tenši Creamy Mami: Long Goodbye
Urusei jacura
1984 Eiga Doraemon: Nobita no makai daibóken
Mahó no tenši Creamy Mami: Eien no Once More
Nindža Hattori-kun Plus Perman: Čónórjoku Wars
1983 Eiga Doraemon: Nobita no kaitei kigandžó
1982 Cellista Gauche
Eiga Doraemon: Nobita no daimakjó
Kaibucu-kun: Demon no ken
1981 21 Emon: Učú e iraššai!
Doraemon: Boku, Momotaró no nanna no sa
Doraemon: Nobita no učú kaitakuši
Kaibucu-kun: Kaibucu Land e no šótai
Sbohem Galaktickému expresu 999
1980 Cyborg 009 - Supergalaktická legenda
Eiga Doraemon: Nobita no kjórjú
Ganbare!! Tabuči-kun!! Gekitó Pennant Race
Ginga tecudó 999: Eien no tabibito Emeraldas (TV film)
Ginga tecudó 999: Glass no Clair (TV film)
Ginga tecudó 999: Kimi wa haha no jó ni aiseruka!! (TV film)
Makoto-čan
Nodoka mori no dóbucu daisakusen (TV film)
1979 Galaktický expres 999
Ganbare!! Tabuči-kun!!
Ginga tecudó 999
Ginga tetsudó 999: Kimi wa senši no jó ni ikirareruka!! (TV film)
Kaitei čótokkjú Marine Express
Tanpen Unico: Kuroi kumo to široi hane
1978 Candy Candy: Candy no nacujasumi
Hjakumannen čikjú no tabi: Bander Book (TV film)
1977 Dokaben
1975 Andersen dówa: Ningjohime
1967 Perman

TV seriály

2014 Júki Júna wa júša de aru (TV seriál)
2009 Seitokai no ičizon (TV seriál)
2004 Space Symphony Maetel: Ginga tecudó 999 gaiden (TV seriál)
2003 Cinderella Boy (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
2002 Wild 7: Another bórjaku unga (TV seriál)
1998 Trigun (TV seriál)
1997 Kindaiči šónen no džikenbo (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
YAT anšin! Učú rjokó (TV seriál)
1993 Pokonjan! (TV seriál)
1991 Honó no tókjúdži: Dodge Danpei (TV seriál)
Kinkjú haššin Saver Kids (TV seriál)
Ultraman Kids: Haha o tazunete sanzenman kónen (TV seriál)
1990 Idol tenši jókoso Jóko (TV seriál)
NG Knight Ramune & 40 (TV seriál)
1989 Biriken nandemo šókai (TV seriál)
1988 Dondon Dommel to Ron (TV seriál)
Osomacu-kun (TV seriál)
Šin Pro Golfer Saru (TV seriál)
1987 Ultra B (TV seriál)
1985 Obake no Q-Taró (TV seriál)
1984 Čikkun takkun (TV seriál)
1983 Mahó no tenši Creamy Mami (TV seriál)
Mijuki (TV seriál)
Perman (TV seriál)
1982 Minami no nidži no Lucy (TV seriál)
Nindžaman Ippei (TV seriál)
Taijó no ko Esteban (TV seriál)
Tezuka Osamu no Don Dracula (TV seriál)
Tokimeki Tonight (TV seriál)
1981 Meiken Jolie (TV seriál)
Nindža Hattori-kun (TV seriál)
Urusei jacura (TV seriál)
1980 Kaibucu-kun (TV seriál)
Mori no jóki na kobitotači: Belfi to Lillibit (TV seriál)
1979 Cyborg 009 (TV seriál)
Doraemon (TV seriál)
Koguma no Miša (TV seriál)
Seaton dōbutsuki Risu no Banner (TV seriál)
1978 Ginga tecudó 999 (TV seriál)
Haikara-san ga tóru (TV seriál)
Takaradžima (TV seriál)
1977 Džo'ó heika no Petite Angie (TV seriál)
Fúsen šódžo Temple-čan (TV seriál)
Jakjúkjó no uta (TV seriál)
Čódžin sentai Barattack (TV seriál)
1976 Candy Candy (TV seriál)
Gowapper 5 Godam (TV seriál)
Pinocchio jori Piccolino no bóken (TV seriál)
1975 Ganso tensai Bakabon (TV seriál)
Júša Raideen (TV seriál)
La Seine no hoši (TV seriál)
1974 Alps no šódžo Heidi (TV seriál)
Hajime ningen Gyatoruz (TV seriál)
1973 Doraemon (TV seriál)
Dororon Enma-kun (TV seriál)
Jungle Kurobé (TV seriál)
Miracle šódžo Limit-čan (TV seriál)
Wansa-kun (TV seriál)
1972 Calimero (TV seriál)
Hazedon (TV seriál)
Kaši no ki Mokku (TV seriál)
Umi no Triton (TV seriál)
1971 Fušigi na Melmo (TV seriál)
Šin Obake no Q-Taró (TV seriál)
1970 Ašita no Joe (TV seriál)
Norakuro (TV seriál)
1969 Ninpú Kamui gaiden (TV seriál)
1968 Jújake bančó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace