foto

Tamás Dunai

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Janus
2009 Made in Hungaria
2004 Růžový pahorek
1996 Sztracsatella
1995 A párduc és a gödölye (TV film)
1991 Az utolsó nyáron
1989 Gaudiopolis - In memoriam Sztehlo Gábor (TV film)
1988 A miniszter (TV film)
Fűszer és csemege (TV film)
Küldetés Evianba
1987 A megoldás (TV film)
1985 Tizenötezer pengő jutalom (TV film)
1984 Béla király (TV film)
1983 Buborékok (TV film)
Egymilliárd évvel a világ vége elött (TV film)
1982 Csata (TV film)
1981 Liftrapszódia (TV film)
Megy a gyűrű (TV film)
Nyitott ház (TV film)
Szerencsétlen flótás (TV film)
1980 A doktor úr (divadelní záznam)
A meráni fiú (divadelní záznam)
Lóvátett lovagok (divadelní záznam)
1979 Az örök Don Juan (TV film)
Mese habbal
Negyedik menet (TV film)
Vypůjčený domov
Věra Angiová
1978 Dóra jelenti
Naftalin (TV film)
Saroküzlet (TV film)
Viszontlátásra, drága (TV film)
1977 Pokušení
Pókfoci
Teketória
1976 A löcsei fehér asszony (TV film)
Rudé rekviem
1975 Az Elnökasszony (TV film)
Ciklámen (TV film)
Konec poplachu (TV film)

TV seriály

2016 X-company (TV seriál)
Zdání klame (S02E03)
2012 Hacktion (TV seriál)
Az éjszaka árnyai (S02E10)
Összefüggések (S02E09)
Apák és lányaik (S02E08)
další epizody (5)
2011 Hacktion (TV seriál)
Álarcok (S01E06)
Mindenki valaki más (S01E05)
Black box (S01E04)
další epizody (6)
2008 Tűzvonalban (TV seriál)
A leszámolás (S02E12)
A hazugság ára (S02E11)
Árulók és elárultak (S02E10)
další epizody (4)
1994 Kisváros (TV seriál)
Szemet szemért (E25)
1989 Eszmélet (TV seriál)
Kései sirató (E05)
Szerelmi gyászmise (E04)
Jaj, szeressetek szilajon (E03)
1986 Linda (TV seriál)
Panoptikum (S02E05)
1985 Kémeri (TV seriál)
Stella (E04)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország 1849 (E03)
Magyarország 1848-1849 (E02)
1981 Petőfi (TV seriál)
Feltámadott a tenger (E06)
Egy gondolat bánt engemet... (E05)
Sors, nyiss nekem tért... (E03)
1980 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A holtak nem beszélnek (S03E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace