foto

Gabriel Latorre

  • nar. 1953
    Zaragoza, Aragón, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Red de libertad
2016 Luz de Soledad
Poveda
2014 Justi&Cia
2013 Un Dios prohibido
2011 Z tvého okna do mého
2008 Pod sněhem
2007 Cuídala bien
2003 Soldados de Salamina
1998 Los años bárbaros
1996 Ilona llega con la lluvia
Libertarias
1994 Al otro lado del túnel
Mujer de tu vida 2: La mujer cualquiera, La (TV film)
1993 Laberinto griego, El
Tretas de mujer
1992 La marrana
Luz negra
1991 Cómo levantar 1000 kilos
Don Juan en los infiernos
Fuente de la edad, La
Milenci
1990 Leyenda del cura de Bargota, La (TV film)
Mujer de tu vida: La mujer perdida, La (TV film)
1988 Aire de un crimen, El
Bâton Rouge
Lute II: mañana seré libre, El
Ženy na pokraji nervového zhroucení
1987 Espérame en el cielo
La vida alegre
Lorca, smrt básníka (TV film)
Luna de lobos
Policía
Redondela
1986 El año de las luces
Hay que deshacer la casa
1985 Réquiem por un campesino español
1983 Podvodníci

TV seriály

2007 Círculo rojo (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
Manolo & Benito Corporeision (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1998 Entre naranjos (TV seriál)
1997 Vida en el aire, La (TV seriál)
1994 Colegio mayor (TV seriál)
1993 Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
Réquiem por Granada (TV seriál)
Temná spravedlnost (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1988 Miguel Servet, la sangre y la ceniza (TV seriál)
1987 Gatos en el tejado (TV seriál)
1983 Desastres de la guerra, Los (TV seriál)
1982 Ramón y Cajal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky